Huisman Taxi service

Vervoert met aandacht
0800-huisman(4847626)

 

 

Als u op reis gaat...
Uw reis begint optimaal als Huisman Taxi Service u naar de luchthaven brengt. Onze chauffeur brengt u snel en comfortabel tot aan de juiste vertrekhal, ongeacht of u nu vertrekt vanaf internationale luchthavens als Schiphol, Zaventem of Düsseldorf of vanaf regionale vliegvelden als Eindhoven Airport en Maastricht/ Aachen Airport.Luchthavens zijn bekend terrein voor ons. Dat is wel zo plezierig als wij u daar afhalen.

U vindt onze chauffeur –voorzien van uw naam of firma naambord– direct bij het vooraf afgesproken meetingpoint. Natuurlijk bieden wij dezelfde mate van service en zorg aan het afhalen en wegbrengen van uw gasten.

Het is voor u en ons prettig als wij uw vervoer tijdig kunnen inplannen, maar zelfs "vervoer à la minute" is in de meeste gevallen geen probleem.
 

Voor onze vaste ritprijzen heeft u 2 keuzes,

1. U kunt opbellen voor een vaste rit prijsopgaven.

2. Of gebruik maken van de booking app hier op de website.


... of op vakantie            

Uw reis begint als u de voordeur sluit. Onze taxi staat klaar om u veilig en comfortabel naar de luchthaven van uw keuze te brengen. Verwarmd als het koud is, lekker verkoelend in de zomer, op elk uur van de dag of nacht. Wij vervoeren u rechtstreeks en exclusief. Dat wil zeggen: Alleen u en reizigers die tot uw gezelschap behoren, nemen plaats in een van onze taxi’s of –als dat u beter uitkomt– in een luxe taxi-bus. Eenmaal in de taxi kunt u alle stress laten varen. Vanaf hier nemen wij de regie voor dit deel van de reis over. Wij zorgen ervoor dat u uitgerust op de luchthaven aankomt. Uw vliegvakantie begint in een taxi van Huisman Taxi Service.

Als u –hopelijk uitgerust en bruingebrand– weer terugkomt, halen wij u ook graag weer op. Wij staan op u te wachten als uw vlucht is geland, zodat u geen tijd hoeft te verliezen met het zoeken naar vervoer.

Dus ook voor de terugreis geldt: Uw vliegvakantie eindigt ook in een taxi van Huisman